Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Integritetspolicy Skydda din integritet Vi är fast beslutna att stödja de relevanta lagar och förordningar, tydliga normer för insamling, tillgång, lagring och användning av personlig information som vi får kännedom om vår verksamhet.

Vår respekt för våra kunder att skydda integriteten hos deras personliga information är av yttersta vikt. Vi har riktlinjer och rutiner för att säkerställa att all personlig information, oavsett hur eller var den erhålls, förnuftig, säker och i enlighet med korrelerade principer för dataskydd är.

Denna sekretesspolicy set: 1. frågor bör du medveten om information som vi kan samla om du

2. Vår policy om hantering av personuppgifter och

3. I allmänhet, vilken typ av information vi har, för vilka ändamål och hur vi samlar in, hålla, använda och avslöja denna information

Vilka personuppgifter samlar vi in ​​och lagra? Så att vi kan erbjuda tjänster, ber vi om personlig information såsom namn, adress, telefonnummer eller e-postadress. Några exempel där vi behöver den här informationen förbeställningar hemleveranser, kampanjer etc.

Data Protection Act måste vi samla in personlig information om dig bara om det, är det rimligt och praktiskt att göra.

Vi tar alla möjliga åtgärder för att se till att dina personuppgifter skyddas mot obehörig åtkomst, förlust, missbruk, avslöjande eller ändring. Vi tar också åtgärder för att förstöra eller permanent personuppgifter oigenkännliga när det inte längre är nödvändigt. De typer av åtgärder vi vidtar kommer att variera beroende på vilken typ av information och hur det samlas in och lagras.

Vanligtvis har du ingen skyldighet att tillhandahålla all information som begärs av oss. Vill du men undanhålla begärd information kanske vi inte erbjuda varor och tjänster som är beroende av insamling av denna information, i synnerhet om insamlingen av sådana uppgifter som krävs enligt lag.

Hur personlig information som används? De personuppgifter som vi behöver i allmänhet används för att var eller tillhandahålla tjänster. Till exempel behöver vi ditt kortnummer för en kreditkortstransaktion. Om det är möjligt försöker vi se till att vårt utlämnande av information till andra organisationer på ett sätt som inte identifierar de individer personligen.

Tillgång till dina personuppgifter Vi erbjuder dig tillgång till din personliga information som vi har (förutom under vissa omständigheter, integritet juridiskt erkända). Om du behöver tillgång till personuppgifter, vänligen logga in på ditt konto registrerat hos oss. Om du behöver uppdatera din information (till exempel, om du ändrar din adress), vänligen göra ändringar i din "Kontoinformation".

Vi använder den information som vi, inklusive samlas för olika ändamål:

* För att slutföra köpet transaktioner;

* Begär att tillhandahålla tjänsterna.

* För att informera dig om statusen för dina beställningar;

För att identifiera din produkt och inställningar, så att vi kan meddela om nya eller kompletterande produkter, tjänster och erbjudanden som kan vara av intresse för dig;

* För att informera dig om produktåterkallelser eller annan information om produkter som du har köpt;

Förbättra våra varor val, kundservice och övergripande shoppingupplevelse * För att kunna kommunicera med dig via e-post, per post, telefon, SMS eller på annat sätt. Samtycke

Kan jag välja bort att ha viss information samlas in?

Du har möjlighet att inaktivera datorns förmåga att acceptera eller sända cookies. Detta kommer att hindra oss från att samla vissa icke-personligt identifierbar information från dig. Du har också möjlighet att ta bort dig från någon lista e-postdistributions att du har registrerat dig för.

Meddelande om ändringar i denna integritetspolicy

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna sekretesspolicy när som helst. Men om några förändringar inträffar, kommer vi att publicera ändringarna på vår hemsida och skicka ett meddelande på hemsidan som en ny sekretesspolicy har implementerats. Vi kommer också att vidta rimliga åtgärder för att kontakta dig personligen så att du vet om de nya ändringarna. Om bolaget köpas eller säljas till någon annan, kommer vi att vidta rimliga åtgärder för att meddela dig personligen. Du kommer då att få möjlighet att hålla kontot öppet eller att avsluta.

Genom att använda vår hemsida, du gå med på att låta oss samla in och använda din information som vi beskriver i denna integritets- och säkerhetspolicy. Om vi ​​ändrar vår politik, kommer vi att publicera några ändringar på webbplatsen, så att du alltid informerad om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter vi avslöjar den.

Copyright © 2019 www.newtravel.se. Powered by Billig varumärke skor i Sweden
Du har IP-adress: 18.210.23.15     Shoes Online , nike skor dam , converse skor , new balance skor , reebok Herr